Het Keelven

Snel naar:

headerklein

Welkom bij

Manege Het Keelven

mennenMennen is een bijzondere sport. Om de basis goed onder de knie te krijgen en jezelf hierin te ontwikkelen, start je met de dressuur. Na diploma M4 mag je starten met de vaardigheidsproeven. Door op een simpele manier te leren sturen tussen obstakels en balken, leer je de eerste basisbeginselen van de Marathon. Hierna stroom je door naar de Open Klasse en de KNHS klasse voor Dressuur-vaardigheid of samengesteld.

voltigeVoltige is een unieke sport, waarbij je altijd een team vormt met het paard, de longeur en de voltigeurs. Het is gymnastiek op een paard, waarbij je allerlei acrobatische oefeningen uitvoert. Voltige is een leuke manier om kennis te maken met de omgang met, de verzorging en bewegingen van het paard. Daarnaast is het ook een uitgelezen mogelijkheid om een goede balans en een onaf-hankelijke zit te ontwikkelen, angsten te overwinnen en natuurlijk een heleboel plezier te beleven aan de paardensport.

western-rijdenDe rijstijl is gebaseerd op hoe cowboys vroeger reden. Zij probeerden zichzelf én hun paard zo min mogelijk te vermoeien. Western kent vele verschillende disciplines: Western Showmanship at halter. Horsemanship, Pleasure, Trail, Westernriding, Reining, Cutting en Working Cowhorse. Bij ons kun je de basis van het western rijden leren.

buitenrijdenNiets is leuker dan buiten paardrijden. Bij ons leer je wat daar allemaal bij komt kijken, zodat jij en je paard straks veilig zijn tijdens een rit in de natuur of op de openbare weg. Lekker in de bossen van Het Keelven op nog geen tien minuten afstand.

Oefenen voor een wedstrijd? Ook dat kan bij ons!

Vrijdag's voor de wedstrijd staat de ring klaar.

Kúr oefenen? ook dat kan bij ons.

Neem vrijblijvend contact op voor een reservering!
Tel. 0493 - 491537
Email. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo-aequor logo-veilige-paardensport
logo-fpg logo-fnrs
  logo-knhs
Openingstijden

Onze manege, ruitershop, pension, oefenbaan en recreatie hebben allemaal verschillende openingstijden. Wilt u weten wat wanneer geopend is?

Bekijk de openingstijden

Faciliteiten

Op onze manege zijn diverse faciliteiten beschikbaar waaronder een wasplaats en  binnenpistes  Wilt u alle faciliteiten bekijken?

Bekijk de faciliteiten

Contactgegevens
icon-address  

Het Keelven
Kuilvenweg 4
5712 GX Someren

     
icon-tel  

Algemeen:
Tel. 0493 - 49 15 37

Stalmeester:
Tel. 06 - 18 65 43 69

icon-email  

Email. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    IBAN: NL78RABO 0126 6275 92